Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen

We zijn weer online!

Gelukkig doet de site het weer, want ik heb best veel te vertellen!

Vorige week ben ik met mama naar de oogarts geweest, mijn ogen zijn nog steeds hetzelfde. Ik moest deze keer plaatjes kijken en zeggen wat ik zag, ik kon met mijn bril alles zien! Dat vonden we wel fijn, mama en ik. Toen we klaar waren mocht ik in de wachtkamer nog even spelen, daar staan heel grote kralenrekken! Mama heeft lang op me gewacht, maar toen ze naar huis wilde werd ik heel boos en driftig! Zo heb ik me nog niet eerder gedragen. Mama trapte er alleen niet in, dus ik schoot er iets mee op helaas. We hebben er daarna maar weer een gezellige middag van gemaakt. Ik test mama wel een beetje uit soms, daar rekent ze niet altijd op, maar ze is soms wel een beetje streng als ik mijn zin probeer te krijgen.

Zaterdag schrokken we een beetje omdat oma opeens in het ziekenhuis lag! Gelukkig is ze nu weer thuis en kan ze mijn verhaaltjes lezen. Omdat het niet iets heel ergs was zijn wel gaan kijken naar Sinterklaas, hij kwam op zijn stoomboot langsvaren in Maarssen. Ik vond het leuk totdat de boot ging toeteren. Toen zijn we naar de snackbar gegaan, papa en mama hadden dat al heel lang niet gedaan, ze wilden vies een, ik had liever een broodje kaas!

's Middags zijn we nog even bij Florian en Thijmen geweest, dat wilde ik graag. We hebben pepernoten gegeten en chocolademelk gedronken.

Gisterochtend zijn we naar de schouwburg geweest, daar was iemand die heel leuke liedjes zong die ik ken van het kinderdagverblijf. Ik vond het heel leuk! Eerst was ik alleen aan het kijken, maar later danste en klapte ik hard mee. Er was alleen een liedje waarbij ze hard brulden als leeuwen, dat vond ik niet zo leuk. 


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
17 november 2012

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: