Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen

Draakje

Ik was vandaag als draakje verkleed naar de boerderij! Ik wilde het pak vanmorgen niet aantrekken, toen mama vertelde dat de andere kindjes er ook mooi uit zouden zien vond ik het al leuker, uiteindelijk trok ik mijn pak aan toen we bij de boerderij aankwamen. Daarna wilde ik het nooit meer uit!

Ik had rode wangen en mijn haar zat vastgeplakt op mijn hoofd van het zweten, maar als iemand maar iets zei wat leek op mijn pak uitdoen rende ik weg en riep hard nee.

Ik praat steeds beter, ik kan al kleine zinnetjes! Als ik met mama een boek lees op de bank kan ik iets aanwijzen en zeggen 'Wat is dat?', dan geef ik zelf antwoord. Ook weet ik alle kleuren heel goed, ik vind het ook leuk om ze steeds te noemen bij alles wat ik zie. Dan zeg ik 'bruin paard', of bijvoorbeeld 'wit konijn'. 

Mama heeft het een beetje druk met school en is ook nog een beetje ziek geweest, daarom heeft ze mijn verhaaltjes niet allemaal opgeschreven. Zelf kan ik dat nog niet helaas. Ik zal mama een beetje op haar kop geven dat ze niet meer zo lang moet wachten.


Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
17 november 2012

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: