Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen

Ziek

Gisteren heeft mama me al snel weer opgehaald van de boerderij, want ik had een beetje gespuugd. Soms voelde ik me goed gisteren, maar soms ook niet, ik moest 's middags weer een beetje spugen. Ik hoefde ook niet echt te eten. Ik ging wel blij naar bed, maar vanmorgen voelde ik me weer niet lekker, dus nu ben ik nog steeds thuis. Vanmorgen vroeg mocht ik in bed bij mama en nu liggen we samen op de bank naar een concert K3 te kijken. Ik drink lekker wat water en heb een rijstwafel, want ik heb natuurlijk wel een beetje honger. Mama zegt dat ik me vast iets beter voel als ik weer een beetje drink en eet, dat doe ik dan maar. Ik heb nog niets gezegd vandaag, daar heb ik nog geen zin in.

Piano spelen en zingen

Ik kan nu ook piano spelen en zingen tegelijk! Dat heb ik bij opa en oma gedaan, ik kreeg groot applaus! Ik heb het heel leuk gehad bij opa en oma, ik hoefde gisteren eigenlijk helemaal niet te huilen toen papa en mama weggingen. Ik heb fijn gespeeld, lekker gegeten en veel aandacht gekregen!

Gisteravond belde papa en mama, dat vond ik wel heel leuk! Ze hebben het heel leuk gehad samen, ook al hebben ze mij natuurlijk wel gemist.

Opa en oma vonden het ook heel leuk, ik ben heel duidelijk zeggen ze, dus ze weten precies wat ik wil, dat is fijn!

Toen ik vanmiddag met mama even thuis op de bank aan het knuffelen was zei ze dat het wel saai was zonder mij, ik zei toen 'papa saai', maar dat was niet helemaal wat ze bedoelde, maar ze moest wel hard lachen.

Weekendje weg

We gaan een weekendje weg! Ik mag logeren bij opa en oma. Papa en mama brengen me morgen en dan gaan we eerst gezellig lunchen. Papa en mama gaan daarna een nachtje in Antwerpen slapen. Zondag komen ze me weer halen en dan gaan we nog even zwemmen!

Ik zal vast verwend worden door opa en oma, dat wordt heel gezellig!

Kyran

Kyran kwam vanmorgen spelen omdat zijn moeder even weg moest. Dat was heel gezellig! We hebben rondjes gerend, ons achter het gordijn verstopt en nog veel meer leuke dingen gedaan. Hij mocht met alles spelen, maar toen hij met de bus speelde vond ik dat wel een beetje moeilijk. Ik kreeg zijn tractor om mee te spelen en die probeerde ik steeds te ruilen voor mijn bus, maar dat wilde Kyran niet. Uiteindelijk heb ik me er maar bij neergelegd.

Toen zijn moeder terug was hebben we een broodje gegeten samen en daarna ging hij weer naar huis.

Ik heb vandaag weer goed geholpen in het huishouden, ik heb de was in de machine gedaan, dat vind ik nog steeds leuk om te doen.

Caravan!

Gisteren zijn we helemaal naar Groningen gereden. Toen we daar aankwamen zag ik meteen de caravan staan, ik riep heel hard en heel blij 'kerven'! Ik mocht er direct in en wilde er nooit meer uit. Wat is het een mooie caravan!

Papa en mama kregen eerst koffie en taart om het te vieren van de mensen die de caravan verkochten. Ik heb al die tijd in de caravan gespeeld. We kregen ook alles goed uitgelegd en de meneer is nog even een stuk meegereden om te kijken of het goed ging. Langs de snelweg zijn we snel gestopt en hebben we gezellig een broodje gegeten in de caravan. Vlak voordat we in Maarssenveen waren, waar hij in de stalling gaat staan, heeft mama nog even gereden op het grote parkeerterrein. Daar heeft ze vroeger van opa ook wel een mogen oefenen met autorijden.

Papa en mama vinden het allebei niet zo moeilijk om met de caravan te rijden, maar ze gaan deze winter wel een dagje een cursus doen om nog wat te oefenen.

's Avonds heb ik gezellig bij Kyran gespeeld en geslapen. Papa en mama waren naar een telvisieshow. Ik vond het heel leuk, maar ik moest wel even huilen toen het duidelijk werd dat papa en mama weg waren, we zijn wel vaker bij de buren, maar ik ben daar nog nooit alleen gebleven. Gelukkig hebben ze me goed getroost en daarna vond ik het heel leuk.

Fijn weekend!

Toen ik vandaag naar huis ging heb ik iedereen op de boerderij netjes gedag gezegd zoals altijd, maar nu riep ik ook 'Fijn weekend!'. Papa en mama zijn natuurlijk trots, dat zijn ze bij ieder nieuw woord wat ik zeg, en dat zijn er veel!

Morgen gaan we de caravan halen, spannend! We gaan vroeg weg zodat papa daar nog wat les kan krijgen hoe we ermee moeten rijden. Eind van de middag kunnen we hem in de stalling zetten. Dat betekent dat we ergens onderweg gaan eten in de caravan! Daar hebben we veel zin in.

Morgenavond gaan papa en mama samen uit, ze hebben vrijkaartjes van de dansschool voor het programma 'Strictly come dancing'. Het is een tv programma wat morgenavond live wordt uitgezonden op nederland 1 om iets voor half 9, opa's en oma's kijken dus! Misschien zien we ze wel.

Ik mag bij Kyran spelen en slapen, aan de overkant. Als papa en mama thuiskomen halen ze me weer op.

Zondag zijn mama en ik lekker een dagje thuis, papa gaat duiken.

Mama is heel blij. Ze heeft een krantenabonnement op het NRC afgesloten, een echte krant op zaterdag en in de week digitaal, zodat ze allemaal nieuws kan vinden voor de leerlingen op school. Ze is blij want er zit een Ipad bij! Nu kan ze in de les mooie presentaties geven aan de leerlingen, want hij kan op de computer en beamer van school aangesloten worden. Alle boeken kunnen ook op de ipad en zo hoeft ze niet meer zo te sjouwen met boeken. Nu wordt lesgeven nog leuker zegt ze!

Papa en ik mogen er ook mee spelen heeft ze beloofd.

Trots op papa!

Papa heeft vandaag aan de singelloop meegedaan. Het was heel leuk om te kijken! Er deden heel veel mensen mee. Samen met Natascha, Esmee, Casper en Jennifer hebben we gekeken. Papa heeft een heel grote medaille gekregen. Hij heeft er 1 uur en 2 minuten over gedaan.

Vanmiddag kwamen de buurmeisjes spelen. De buren gingen samen naar de sauna. We hebben veel lol gemaakt, een puinhoop gemaakt in huis en lekkere pannenkoeken gegeten!

Druk

Papa en mama zijn een beetje druk! Met allemaal leuke dingen. Vandaag heeft mama een workshop gegeven, dat was heel leuk vertelde ze. Ik was een dag met papa op stap. We hebben samen boodschappen gedaan, ik heb goed geholpen! Daarna zijn we naar de stad gefietst en hebben een 'bootje maio' gegeten. We kwamen mama nog even tegen in de stad, dat was leuk!

Ik heb vanmorgen ook weer goed geholpen met de tafel dekken. Ik zet alles heel goed neer, de borden, de vlokken, de pindakaas, de bekers en de melk.

Morgen gaat papa meedoen met de singelloop. Wij gaan aanmoedigen, mama en ik. Fred loopt ook, dus we gaan samen met Natascha en de kinderen aanmoedigen, dat wordt vast gezellig.

's Middags komen de buurmeisjes spelen en pannenkoeken eten!

« Vorige pagina | Volgende pagina »

Laatste babyverhalen

Alle babyverhalen

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
17 november 2012

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: